header foto
header foto
 
Sponsoring

Rijnders Sport

Nieuws afbeelding 4-3-2018

,, Bij ons kun je terecht voor advies en goede service”

Rijnders Sport neemt dit seizoen het stokje over van De Kast. De vereniging moest op zoek naar een nieuwe kledingleverancier nadat bekend werd dat de Kast ging stoppen met de sportafdeling.Eigenaar Fred Rijnders ging gelijk het gesprek aan,, Wij hadden De Holestick

op ons verlanglijstje staan en zijn blij dat we nu de kans krijgen om te laten zien wat wij voor de vereniging kunnen betekenen’’

De sportwinkel aan de Jan van Schaffelaarstraat vierde in april 2017 haar vijfjarig bestaan. In die vijf jaar heeft de winkel een aantal grote veranderingen doorgemaakt ,,In 2011 hebben wij de winkel overgenomen van Jan Smit waarmee we het eerste jaar langzaam een andere richting hebben gekozen, namelijk meer sport functioneel en geen casual meer.’’ Niet lang daarna werd ook de naam van de winkel veranderd in Rijnders Sport: ,,Hiermee wilden we aangeven dat we een echte sportwinkel zijn waar men terecht kan voor advies en goede service. "

Dat service en advies belangrijke pijlers zijn voor de sportwinkel blijkt ook uit de keuze voor het assortiment in de winkel. ,,Om onze klanten nog beter te kunnen adviseren en de service nog beter te verzorgen hebben wij in januari 2017 ons assortiment aangepast en hebben we er bewust voor gekozen om ons op een aantal sporten te richten. Zo zijn wij nu gespecialiseerd in volleybal, voetbal, korfbal, hockey, running en fitness.

Fred Rijnders runt de winkel samen met zijn vrouw Anneke, waarmee hij inmiddels al 30 jaar in Lunteren woont. De keuze om destijds de sportwinkel over te nemen, was voor beide een prachtige kans. ,,Ik heb altijd op een hoog niveau gevoetbald bij de amateurs en ben helemaal gek van sport.Je kunt mij wakker maken voor alle sporten die er zijn en aangezien ik erg graag met mensen om ga was de keuze voor een sportwinkel niet zo vreemd. Mijn vrouw vult mij daarin perfect aan. Samen vormen we een perfectie combinatie!”

Fred en Anneke zijn ontzettend blij om de leden van de Holestick voortaan te mogen ontvangen in hun winkel!

 

  

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992