header foto
header foto
 
Sponsoring

MHC De Holestick viert zevende lustrum met nieuwe sponsoren

Nieuws afbeelding 1-9-2016

Delfgou Architectuur en Monumenten en Van Heugten Transport hebben er samen voor gezorgd dat alle spelers van M.H.C. de Holestick met ingang van seizoen 2016-2017 in een nieuw clubshirt gaan spelen. Delfgou en Van Heugten Transport hebben met M.H.C. De Holestick een overeenkomst getekend voor het leveren van wedstrijdshirts in de nieuwe clubkleuren.

Al enige tijd was er bij de club behoefte om het hockeyshirt hipper en stoerder te maken met kleuren die meer van deze tijd zijn. Door de sponsoring van de beide bedrijven is dit mogelijk geworden.

De shirts met bijbehorende kousen zijn op feestelijke wijze aan de spelers uitgereikt tijdens het jubileumfeest op 27 augustus door de heren Nico Willigenburg van Delfgou en Gijs van den Broek van Van Heugten Transport.

Deze nationaal en internationaal opererende bedrijven hebben hun basis in Scherpenzeel. Om aan te tonen dat de ondernemingen naast deze basis ook hun hart in Scherpenzeel hebben tonen beiden hun maatschappelijke betrokkenheid door de lokale verenigingen, zoals M.H.C. De Holestick, te ondersteunen indien mogelijk.

 

Delfgou is een veelzijdig architectenbureau gevestigd in Scherpenzeel, met een brede specialisatie in de restauratie van zowel rijks- als gemeentelijke monumenten. Delfgou verzorgt een compleet pakket aan diensten voor restauratie, renovatie en nieuwbouw.

Van Heugten Transport is een transportbedrijf, eveneens gevestigd in Scherpenzeel. Met een modern wagenpark van ruim 50 trucks en 100 trailers, bedient Van Heugten Transport haar klanten met internationaal transport door West-Europa en diverse logistieke diensten. Dagelijks worden transporten van en naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Denemarken verzorgd.

André Verschoor van Reijneveld Engineering reikte bidons uit voor alle leden van de hockeyclub. Sinds 1976 adviseert Reijneveld Engineering op het gebied van bouwconstructies. Zowel in de industrie, de utiliteitsbouw, kantoren en woongebouwen. Reijneveld adviseert ook op bijzondere constructies, bijvoorbeeld van kunstenaars, of monumentale gebouwen.


Verder heeft Synerlogic, een logistieke dienstverlener uit Duiven, toegezegd voor de komende drie seizoenen een grote financiƫle bijdrage te gaan leveren aan het Opleidingsplan binnen De Holestick.
Dit geeft de vereniging de mogelijkheid in zee te gaan met een professionele organisatie die de club gaat ondersteunen in het begeleiden en opleiden van de trainers, coaches en spelers.

 

Het bestuur bedankt genoemde bedrijven hartelijk voor hun sponsoring.
Door deze sponsoring heeft M.H.C. De Holestick een stoere, eigentijdse en uniforme uitstraling gekregen en kan zij volop de aandacht richten op het professioneel begeleiden van onze actieve leden om zo de vereniging op alle vlakken op een hoger niveau te brengen.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992