header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

14-2 Goed nieuws! De Kast is al jaren trouwe sponsor van onze club en hebben onlangs de sponsoring weer voortgezet.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-2
We hadden onlangs al aangekondigd dat er nog een reclamebord toegevoegd zou worden. Maar dit is niet alleen een reclamebord, ook een koffie machine!! Er waren natuurlijk al veel mensen in de kantine geweest die het apparaat hebben zien staan en ook al een heerlijk bakkie uit de machine hebben gehad. ;-)

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-2 Kijk onze dames van de Activiteiten Commissie eens even shinen in hun nieuwe kleding gesponsord door VH Timmerwerken! Wat super dat je hun op deze wijze in het zonnetje zet Robbert! Deze trui wil jij natuurlijk ook aan! Dat is mooi, want de AC zoekt met spoed versterking aangezien er een paar dames afscheid nemen na jarenlange trouwe dienst. Nieuwe toppers dus met spoed

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-2 Is je kind 4 of 5 jaar en wil hij/zij graag hockeyen? Ze zijn van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport bij de Holestick Funkey's.
Vanaf 2 maart 2024 starten de trainingen, elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Helemaal gratis! 
Kinderen die hier aan meedoen worden nog geen lid van de club, maar zijn wel onderdeel van MHC de Holestick.

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-1
We hebben onlangs weer een reclamebord mogen ophangen langs het veld. Welk bord dat precies is, onthullen we binnenkort, dus hou de website en de social media in de gaten. Wel kunnen we vast verklappen dat de meesten van jullie hier wel blij van zullen worden. ;-)
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-11De jeugd van 6 t/m 10 jaar heeft een uniek programma. Wil jouw dochter een keertje mee doen? Dat kan, je kan maar liefst 4x op proef mee trainen.
Hoe?

Stuur een mailtje naar [email protected] en we maken het in orde.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-4 Doe jij mee en word je voor 50 euro per jaar vriend of vriendin van Holestick? 
Van de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de leden. Donaties komen dus geheel ten goede aan de activiteiten commissie, zodat de feestjes en evenementen nog leuker gemaakt kunnen worden!
Wat krijg je ervoor terug?

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992